Wonen in Westhoek

Westhoek is al meer dan een halve eeuw een prettige plek voor senioren die zelfstandig willen wonen met zorg aan huis. Het appartementencomplex ligt in het hart van Zevenbergen, omgeven door groen.

Zorg en service

Westhoek is meer dan wonen alleen, het is ook een plek waar u de zorg kunt krijgen die u nodig hebt. Op indicatie kunnen bewoners thuiszorg en dagverzorging ontvangen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten te doen en heeft Westhoek een eigen huiskamerrestaurant en andere handige faciliteiten zoals; als genoemd het restaurant, winkel, kapper, woonservice en vele activiteiten georganiseerd voor bewoners. Ook voor wijkbewoners is het een uitvalsbasis voor gezelligheid en zorg.

In Westhoek vindt u 141 levensloopbestendige zorg-appartementen, waarbij het niet uitmaakt of u die zorg al wel nodig heeft of hebt of pas in de toekomst nodig heeft. Ze kijken uit op een groene tuin die rond het centrum ligt. Elk appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, en een balkon of terras waar u lekker in de buitenlucht kunt zitten en (kunnen) worden uitgerust met een oproepsysteem. Niet elke woonwens is hetzelfde, en niet iedereen heeft hetzelfde budget. Daarom zijn er in Westhoek appartementen in verschillende groottes te huur, zodat u een woning kunt kiezen die het beste bij u past. 

Wilt u weten welke appartementen er te huur zijn? Bel of mail ons gerust. Als belangstellende kunt u ook onderstaand formulier invullen, wij zorgen dan dat u, gratis en vrijblijvend, van het aanbod op de hoogte wordt gehouden.

Deze appartementen zijn bestemd voor senioren vanaf 65+ vandaar dat uw leeftijd ook belangrijk is om aan ons door te geven. 

Belangstellende