Meerwaarde media, "Onze fotograaf aan het woord"

'Tijd, aandacht en betrokkenheid, onze beproefde traditionele dienstverlening met een zeer moderne touch, meerwaarde van media!'

Plan je vrijblijvende
verkoop-gesprek

FOTOGRAFIE

"Fotografie is het eerste waarmee potentiele kopers in aanraking komen. Een goede professionele hoofdfoto bepaalt of een potentiele koper uw woning nauwkeuriger gaat bekijken. Ook onze hoogtefoto's nodigen door het verassende perspectief de on-line bezoeker uit de woning nog beter te bekijken."

VIRTUELE BEZICHTIGING & 360 GRADEN

"Biedt een potientiele koper de tijd en de ruimte om op eigen tempo door uw woning te wandelen en rond te kijken. Daarnaast kunnen onze tours perfect worden bekeken met een VR-bril."

PLATTEGRONDEN

"Een interactieve plattegrond biedt een 2D (plat) beeld van uw woning of bedrijfspand. Dit biedt een potentie koper de mogelijkheid vanuit verschillende perspectieven de ruimte te bekijken en zelf opnieuw in te delen en/of in te richten. Uw woning wordt ingemeten volgens de NEN2580-normen."

VIDEO

"Wij zien dat woningen met een video in het presentatie pakket beter worden gevonden op Funda. Dit product is dus om uw presentatie compleet en efficient te maken. Funda baseert haar ranking, mede, op het informatiepakket dat per pand wordt aangeboden. Ze maken hierin onderscheid tussen stilstaande en bewegende beelden. De bewegende beelden, zoals een woningvideo, zorgen er automatisch voor dat het pand hoger rankt op Funda dan wanneer alleen stilstaande beelden worden gebruikt."

BROCHURE

"Bij elke opdracht bundelen we bovenstaande media in een mooie full color brochure. Naast een aantal in hoge kwaliteit gedrukte exemplaren exporteren wij voor elke verkoop een deelbare link met een bladerbare brochure. Een extra beleving en naslagwerk voor een aspirant koper."

SOCIAL MEDIA

"Wij zetten gezamelijk met u een strategie uit waarin 1 ding centraal staat: 'Hoe bereiken we uw doelgroep en zorgen we voor de juiste koper'. Wij gaan ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand top-of-mind gaat worden bij potentiele kopers op social media".