Chat with us, powered by LiveChat Nieuwbouwproject Het Nieuwe Suikerentrepot - Verkoop Start 24 juni in Standdaarbuiten - WoonSchuijt Makelaars
/ Nieuwbouwproject Het Nieuwe Suikerentrepot – Verkoop Start 24 juni in Standdaarbuiten
Nieuwsoverzicht

nieuws

Nieuwbouwproject Het Nieuwe Suikerentrepot – Verkoop Start 24 juni in Standdaarbuiten

Maandag 24 juni 2024 is de officiรซle start verkoop van het nieuwbouwproject de 'Het Nieuwe Suikerentrepot' in Standdaarbuiten! Van 17:00 tot 19:00 uur bent u welkom op locatie bij het Suikerentrepot aan de Veerstraat 20 te Standdaarbuiten voor meer informatie en vragen!

Maandag 24 juni 2024 start de verkoop van ‘Het Nieuwe Suikerentrepot’ in Standdaarbuiten! ๐Ÿ˜€ Prettig, comfortabel en aangenaam wonen voor iedereen op een droomlocatie in Standdaarbuiten! ๐Ÿ˜ Dat is mogelijk in Het Nieuwe Suikerentrepot. De appartementen en maisonnettes zijn sfeervol en divers uitgevoerd en geschikt voor jong en oud! ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆ Het project is gelegen aan de rivier de Mark en aan de haven van Standdaarbuiten. โ›ต In het gebouw komt een vrij toegankelijk groot atrium met een loopbrug, trappen en een lift naar de verdieping. ๐ŸŒณ
๐Ÿก 10 appartementen v.a. โ‚ฌ 329.000,- v.o.n.;
๐Ÿก 16 maisonnettes v.a. โ‚ฌ 329.000,- v.o.n.;
๐Ÿ“ Oppervlaktes van 63 tot 150 mยฒ;
๐Ÿš— Totaal 80 parkeerplaatsen;
๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜:
๐Ÿ“… Maandag 24 juni 2024
๐Ÿ•Ÿ Inloop tussen 17:00 en 19:00 uur
๐Ÿ“ Veerstraat 20, Standdaarbuiten (Suikerentrepot)

Houdt onze kanalen in de gaten voor evenementen en updates rondom de verkoop van dit prachtige project in Standdaarbuiten!

Klik hier voor de website van het nieuwbouwproject!

โœ‰๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ? ๐—ž๐—ผ๐—บ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น/๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ!

โ˜Ž๏ธ 0168 336 698

โœ‰๏ธ info@woonschuijt.nl